Frontpage van de website Johan van de Horst

Website Rijopleiding Johan van der Horst online!

Daar issie dan! Een nieuwe website voor rijschool Johan van der Horst! In dit artikel de meest waardevolle aspecten van deze verandering.

De vorige website was via een site generator opgezet. Helaas is deze tool niet zo gebruiksvriendelijk waardoor er veel essentiële dingen verloren gingen.

Wat is er veranderd?

De website heeft nu een meer frisse uitstraling. Daarnaast is de website nu ook SEO vriendelijker en zal nu ook sneller gevonden worden door de zoekmachines. Er is bijvoorbeeld SEO toegepast op enkele webpagina’s. Ook is er nu meer interactie mogelijk met de bezoeker: er kan via een contactformulier informatie opgevraagd worden. Ook kan er via de website een vrijblijvende proefles aangevraagd worden.

Techniek

De website is in HTML5 opgezet, geprogrammeerd in PHP en de database is MYSQL.

Content Management Systeem

Omdat Johan zelf de website wil onderhouden is er een CMS van IZEE achter deze website geplaatst.

Ga naar de website via deze link

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.