Website niet te bekijken op een smartphone?

Is uw website niet goed te bekijken op een smartphone of ander mobiele device? Dan zal de website aangepast moeten worden naar een responsive design. Echter, er is ook een andere oplossing!

U kunt uw website ook in kleine stapjes omzetten naar HTML5. Hierdoor zal de website zich “mooi” aanpassen aan het scherm. Echter niet zo mooi als deze een responsive layout heeft.

Investeringskosten laten onderzoeken
Voordat de stap gemaakt zal worden om een website aan te passen maar HTML5 is het verstandig om eerst te laten onderzoeken wat de investeringskosten hiervoor zijn. Want als het omzetten van de website naar een responsive layout goedkoper is dan adviseer ik dat eerder te doen dan aanpassen naar HTML5.

Laten onderzoeken van uw website

IZEE kan uw website analyseren om te bekijken wat de kosten en baten zijn voor het laten ontwikkelen van een website met een responsive layout.
klik hier

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.