IZEE BLOG

Vanaf vandaag ben ik helemaal zelfstandig!

Yes! Eindelijk! Vanaf vandaag ben ik volkomen “werknemer-af”!

Geheel afhankelijk?

Vandaag ben ik geheel “onafhankelijk” van een werkgever. Spannend! Want wat gaat de komende tijd mij brengen? Wat kom ik straks allemaal tegen en welke vrijheden heb ik eigenlijk allemaal opgegeven? Want nu ben ik het die zich zorgen moet gaan maken over het vinden van projecten en andeere testopdrachten. Dat zal de pret niet drukken want er is naar mijn idee genoeg te doen op het gebied van testen en websites ontwikkelen.

Wat ga ik precies doen?

Vanaf vandaag ben ik zelfstandig ondernemer en ga mijzelf verhuren als testconsultant. Op dit moment ben ik al “weggezet” bij het Ministerie van Algemene Zaken, waar ik de nieuwe website voor Defensie aan het testen ben.

Daarnaast zal ik ondersteuning geven bij de ontwikkeling van websites en workshops geven. Zie www.izee.nl voor meer informatie

Op mijn portfolio, www.allandebruin.nl kan men zien wat de huidige status van mijn beschikbaarheid is.

Bedankt ITNL Solutions!

Ik wil in dit blog, ITNL Solutions bedanken voor de geweldige tijd die ik daar heb gehad als werknemer!

 

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.