Uw website staat online, en nu? 5 tips!

Eindelijk! Uw (nieuwe) website staat online! En dan? Het zou prettig zijn als mensen gelijk uw (nieuwe) website komen bekijken! Maar de praktijk is anders. Vaak zal er een tijd overheen gaan voordat mensen uw website echt kunnen vinden.

Hieronder een aantal tips om dit proces te versnellen:

  1. Vertel in uw nieuwsbrief dat u een (nieuwe) website heeft. In uw nieuwsbrief kunt u (kort!!) vertellen wat uw aanbod aan producten en diensten zijn.
  2. Zorg dat de “robots” uw website in het begin elke 7 to 15 dagen uw website bezoeken. Dan kunnen ze sneller uw website in de indexen zetten.
  3. Vertel anderen over uw website. Geef ze desnoods een businesscard mee met het (nieuwe) websiteadres daarop vermeld.U kunt hier bijvoorbeeld businesscards laten maken van goede kwaliteit!
  4. Gebruik de sociale media als twitter, facebook, hyves etc en promoot daar uw website. Post daar gewoon een nieuw bericht met dat u een nieuwe website hebt.
  5. Vertel via uw handtekening in de emails die u verzend dat u een nieuwe website hebt!
Er zullen vast nog meer dingen zijn die u kunt doen, maar dit is alvast een basis!

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.