[blog] Sprint voorbij! Geweldig veel updates!

Er is weer een sprint voorbij en de release met nieuwe functionaliteiten is gemaakt.

Binnenkort zal er door de functioneel beheerders getest gaan worden op de acceptatieomgeving. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar hoe de nieuwe updates ontvangen zullen worden door de functioneel beheerders op de acceptatie omgeving en straks door de bezoekers als het live staat.

In de afgelopen twee maanden, sprints, hebben we geen nieuwe releases gehad naar de live omgeving omdat we bezig zijn geweest met een geheel nieuw onderdeel (kanaal). Hierdoor kunnen we straks in 1 keer een geheel nieuw onderdeel opleveren.

Ik heb al vernomen wat we in de nieuwe sprint gaan doen. En ik kan je vertellen dat dat erg leuk gaat worden! Nieuwe functies voor de redacteuren en ook voor de bezoeker zal er een verbetering zijn voor het oog.

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.