[nieuws] website werken en leren in de zorg onder de loep

Vorig jaar hebben IZEE en ZorgdienstenOnline de website www.werkenenlerenindezorg.nl een gehele restyle en nieuwe inhoud gegeven. Helaas heeft dat niet het gewenste resultaat opgeleverd.

We hebben besloten om de website weer terug te brengen naar het oorspronkelijke doel, waarbij we uiteraard rekening houden met de laatste technieken. Het aantal bezoekers (ongeveer 300 per dag) willen we bedienen met informatie die relevant is.

Wat gaan we doen?
Werken en Leren in de Zorg zal in de loop van het jaar worden omgezet. We voegen nieuwe content toe en zullen informatie via rss gaan aanbieden. Het gaat hier om vacatures,  informatie over wat het werken en leren in de zorg inhoud, tips en trucs en meer.

Interviews met mensen die werken en leren in de zorg

In het verleden hebben we interviews afgenomen van mensen die werken en leren in de zorg. Deze zullen we ook beter onder de aandacht brengen.

Forum voor mensen die werken en leren in de zorg

Wij hebben de wijsheid niet in pacht. Dus willen we een pilot starten door een forum op te zetten. Met dit forum willen we ervoor zorgen dat iedereen die werkt en of  leert in de zorg kennis kan delen, vragen kan stellen en elkaar kan ondersteunen.

Content gevraagd voor de website werken en leren in de zorg
Hebt u een website die ook informatie aanbiedt via rss? Is deze informatie relevant voor mensen die willen werken en leren in de zorg? Stuur dan een e-mail aan ons.

Ga naar werken en leren in de zorg

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.