Nieuwe website werken en leren in de zorg bijna online

Nog een paar dagen, een aantal wijzigingen en de nieuwe website van Werken en Leren in de Zorg kan online!

Er is hard gewerkt aan de nieuwe website van Werken en Leren in de Zorg. De huidige website van Werken en Leren in de Zorg heeft z’n tijd gehad.  De nieuwe website zal met een nieuwe visie de bezoeker meer kunnen bedienen.

Zoekmachine optimalisatie

De nieuwe site is geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de website nog beter kan vinden. Er zijn allerlei SEO technieken toegepast die er voor zorgen dat de website z’n functie kan laten zien. De website van Werken en Leren in de Zorg zal nu dus nog beter kunnen worden gevonden.

Nieuwe inhoud

Werken en Leren in de Zorg heeft het doel om de bezoeker te informeren over het werken en leren in de zorg, het aanbieden van stage en opleidingsplaatsen in de zorg en het bieden van een persoonlijke omgeving voor de werkgevers. In deze persoonlijke omgeving kan een werkgever aan de werkzoekende informatie geven over het bedrijf.  Bijvoorbeeld via interviews, bedrijfspresentaties en mediabestanden.  Op deze manier is het voor een werkzoekende veel interessanter om te zoeken naar een nieuwe uitdaging in de zorg!

De oude inhoud

De oude website van Werken en Leren in de Zorg bevat informatie die hier en daar niet meer voldoet. Daarom zal deze inhoud een worden gecontroleerd en eventueel op de nieuwe website van werken en leren in de zorg worden geplaatst.  De interviews zullen in ieder geval over worden gezet en toegevoegd aan het profiel van Werken en Leren in de Zorg.

Gratis profiel plaatsen

Bent u een werkgever in de zorg en heeft u openstaande vacatures, stage of opleidingsplaatsen beschikbaar? Dan is het zeker interessant om een abonnement te nemen bij Werken en Leren in de Zorg.  De eerste 50 profielen zullen namelijk het eerste jaar gratis kunnen worden geplaatst. Neem contact op met de afdeling sales van Werken En Leren in de Zorg: [sales[@]werkenenlerenindezorg.nl]

 

 

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.