Nieuwe website van Werken en Leren in de Zorg online

Vanaf vandaag is de nieuwe website van Werken en Leren in de Zorg online.
Zoals we al eerder hebben aangegeven hebben we oude onderdelen weer terug geplaatst.
Het gaat onder andere om artikelen en interviews met mensen die werken en leren in de zorg, Ook hebben we een verzameling gemaakt van websites met vacatures en informatie over de verschillende opleidingen in de zorg.

Waarom weer een nieuwe website?
Een jaar geleden hadden we de keuze gemaakt om een portal te worden waar werkgevers in de zorg en mensen die willen werken en leren in de zorg elkaar konden ontmoeten. Echter door de huidige situatie in de markt bleven de adverteerders weg en liep het aantal bezoekers ook terug doordat de informatie niet meer aansloot en / of relevant was.

In de toekomst
Er gaat nog veel gebeuren met de website. Zo komt er nog een forum en worden de onderwerpen en artikelen aangevuld. Zo willen we een compleet aanbod creƫren en de bezoeker laten zien wat het doel van Werken en Leren in de Zorg is.

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.