IZEE BLOG

Nieuwe website en naam IZEE

In het kader van mijn stap om te gaan zzp-en is er een nieuwe website gebouwd voor IZEE, een andere handelsnaam en de diensten zijn aangepast. In dit artikel meer over de veranderingen.

Handelsnaam verandering

De eerste wijziging die per 1 mei zal ingaan is de bedrijfsnaam van IZEE. De nieuwe handelsnaam van IZEE zal zijn IZEE SERVICES.

Andere diensten

IZEE heeft haar diensten ook aangepast. Hieronder een opsomming wat deze zullen zijn.

Testdiensten

IZEE biedt het product Testdiensten waarbij er websites getest zullen worden van ondernemers in het MKB.

Workshops

IZEE zal workshops gaan geven voor het MKB waarbij er de basis uitgelegd zal worden van diverse onderwerpen.

Geautomatiseerd testen

In deze dienst zal IZEE een website analyseren en hier geautomatiseerde testen voor opstellen.

Website advies

Via deze dienst wil IZEE ondernemers in het MKB adviseren m.b.t. het laten ontwikkelen van een website. Een onderdeel daarvan is dit blog. Daarnaast kan IZEE ondernemers in het MKB een advies geven over wat de mogelijkheden zijn bij het laten ontwikkelen van een website die in lijn is met de wensen en idee├źn.

Nieuwe website

Zoals net al eerder is aangegeven zullen ook de website vernieuwd worden. Deze zal in het weekend worden gelanceerd. Op Twitter en Facebook zal hier een notificatie worden gegeven. De nieuwe website is te bekijken op www.izee.nl.

 

 

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.