IZEE zoekt schrijvers!

Het blog van IZEE is aan het groeien, maar er mag nog meer content op IZEE BLOG!
Daarom willen wij eigenaren van websites vragen om een artikel te schrijven.  Het artikel zal gratis worden geplaatst op onze site.

Onderwerp van het artikel

In zekere zin is het onderwerp vrij, mits het maar met websites bouwen, onderhouden en optimaliseren te maken heeft.

Afbeeldingen

Bij het artikel kunnen afbeeldingen geplaatst worden. Deze zullen wel meegestuurd moeten worden en er moet duidelijk aangegeven worden waar deze zal moeten staan in de tekst.

Opmaak van de tekst

De tekst en de afbeeldingen moeten in het WORD document zo zijn opgemaakt dat we deze tekst er zo in kunnen zetten. De afbeeldingen die gebruikt worden in de tekst zullen op de juiste plek moeten staan.

Aanleveren van tekst en afbeeldingen

Graag zien we het artikel in een WORD document en de afbeeldingen los als png, jpg of gif bestand. Geef bij 1 van de afbeeldingen aan welke als featured image moet worden gebruikt.

Wat als het artikel is geplaatst

Als het artikel op de website staat zal deze op Twitter worden gepost.

 

Interesse?

Stuur dan het artikel naar artikelen@izee.nl en wij plaatsen het artikel binnen 48 uur!

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.