IZEE BLOG

IZEE veranderd haar diensten!

Binnenkort zal IZEE haar diensten gaan veranderen. De dienst voor website ontwikkeling zal worden verruild voor Testdiensten voor het MKB. In dit artikel de hoofdpunten. Hierover zal tevens een nieuwsbrief verzonden worden.

Wilt u op de hoogte blijven? Volg IZEE ook via Twitter @IZEENL

Wat komt er precies te vervallen

De ontwikkeling van websites zal niet meer door IZEE worden uitgevoerd. Eventueel kunnen wij u wel in contact brengen met een webbouwer wanneer dat gewenst is.

Wat zal IZEE gaan doen?

IZEE zal websites gaan testen van ondernemers in het MKB.

Wat houd de dienst in?

IZEE heeft drie pakketten in het leven geroepen. Deze zullen binnenkort beschikbaar worden gesteld op de nieuwe website van IZEE. Hierin zit onder andere het functioneel testen van de website, het testen van formulieren, het testen van het CMS (wanneer aanwezig en nodig) en nog een aantal onderdelen.

Wat krijgt als u uw website hebt laten testen?

U ontvangt van IZEE een adviesrapport met daarin punten die aangeraden worden om aan te pakken. Dit zijn dan issues die niet per direct opgelost hoeven te worden.

Wat zijn de kosten?

U kunt een website laten testen vanaf 250 euro exclusief btw. Ga naar de website van IZEE voor de prijzen.

Binnenkort zal de nieuwe website van IZEE online worden gezet. Daar zal meer uitgebreide informatie te vinden zijn.

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.