[blog] Issues oppakken

Maandag, gisteren, voor het eerst echt begonnen, na twee dagen mijzelf te hebben laten overspoelen met informatie. Deze dag heb ik mij voorgenomen om het allemaal maar op mij af te laten komen.

De huidige stories waren nog niet helemaal afgetest dus heb ik dit opgepakt. Zo heb ik gelijk een indruk van de website zelf.

Het meest leuke van scrum is dat je dan gelijk je collega’s leert kennen: wie is waar verantwoordelijk voor en ook krijg je gelijk een beeld van de persoon zelf.

Vandaag ben ik meestendeels weer bezig geweest met de issues die open stonden die niet te maken hadden met de stories. Vaak zijn dat issues die gevonden zijn tijdens het testen.

Morgen weer een nieuwe dag!

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.