Geld verdienen met het laten testen van de website?

Geld verdienen met het laten testen van uw website? Ja, dat kan! Wat u terugverdiend en hoe leg ik uit in dit artikel.Als eerste zal ik uitleggen wat je terug zal verdienen: geld en veel tijd!

Geld kan je terugverdienen doordat er na de oplevering van de website een “complete” website online kan worden gezet. Er zullen na de oplevering van de website geen tot heel veel minder issues worden gevonden. Hierdoor bespaar je in ieder geval kosten om de website te fixen.

Ook verdien je tijd terug. De tijd die je niet besteed aan het testen en controleren kan je gebruiken voor het echte ondernemen en dingen waar jij goed in bent!

Hoe kan je dan geld verdienen?
Door simpelweg de website te laten testen voordat de factuur betaald zal worden aan de webbouwer. Je bespaart namelijk de kosten die anders zou moeten uitgeven aan het laten maken van de dingen die niet werken op de website.

Webbouwers: verdien geld door de website te laten testen!

Ook voor webbouwers is het interessant om de website die ze opleveren te laten testen. Hiermee kan je als webbouwer een website opleveren die over het algemeen gezien bugvrij is. Het zelf testen van jouw website is anders dan als er iemand anders de website zou testen.

Voor meer informatie over het laten van uw/ een website kijk eens op www.izee.nl of neem vrijblijvend contact op via vragen@izee.nl

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.