Explosieve stijging van het aantal bezoekers op Werken en Leren in de Zorg

Het is geweldig om te zien dat als een website geheel vernieuwd is in content en opzet, er opeens zoveel bezoekers bij komen. In dit artikel geef ik weer hoe dat mogelijk is gemaakt.

De website Werken en Leren in de Zorg is totaal vernieuwd zoals je misschien al hebt gezien. Bekijk deze hier.

Hoe de explosie aan nieuwe bezoekers ontstaan is? Juist door het gebruik van simpele technieken. Ik zal hieronder een klein overzicht plaatsen van deze technieken.

  1. Gewoon HTML gebruiken
  2. Opbouw met DIV tags
  3. Gebruik maken van ALT en TITLE tags bij afbeeldingen en links
  4. Juist gebruik van de TITLE tag : naam van de pagina | websitenaam.
  5. Elke pagina heeft een H1 tag die in zeer grote lijnen overeenkomt met de TITLE tag.

De inhoud van de pagina’s.
Door de inhoud aan te passen aan het onderwerp kan de zoekmachine deze pagina goed vinden. Het onderwerp dn gerelateerde woorden zijn vaak benoemd op de pagina.

Htaccess gebruiken voor pagina’s die niet meer bestaan.
Er zijn ook pagina’s die weer terug gevonden werden in de zoekresultaten van de zoekmachine, maar niet meer bestaan. Daarom zijn deze afgevangen met een 301 rederect. Zo komen en blijven de bezoekers op de site.

Verder is de website van Werken en Leren in de Zorg gevuld met relevante onderwerpen. Het is dus voor de bezoeker interessant om de website te bezoeken.

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.