[blog] Een nieuwe klus!

Het is al een tijd geleden dat ik een post heb geplaatst over m’n werk als testspecialist. Eigenlijk komt dat omdat ik geen opdracht heb gehad en ik het dus niet nodig vind om dan wat te schrijven.

Mijn nieuwe klus is bij een instantie die een x-aantal bestaande websites wil migreren. Deze websites komen allemaal onder 1 domein te hangen plus alle content zal in dezelfde layout worden gegoten.

Wat ik al heb gemerkt is dat er zoveel nieuwe dingen zijn te leren. Zeker omdat er nu ook aspecten (tools, soorten testen en andere mogelijkheden) op mijn pad komen waar ik in het verleden alleen een beetje mee heb kunnen spelen of van heb mogen proeven. Nu zal ik eindelijk deze aspecten gaan gebruiken.

Ik ben nu twee dagen ingewerkt en ik moet zeggen dat mijn hoofd vol informatie zit. Gelukkig heb ik hier nu een beetje mee kunnen oefenen en weet ik van de tools waar ik ze kan vinden en wat ik er mee kan gaan doen.

Het werkelijke gebruik zal straks op m’n pad komen. Ik ben benieuwd!

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.