[Blog] Een aantal sprints verder

Het is al weer een tijd geleden dat ik een blog heb geschreven over mijn huidige project. In dit blog geef ik je even snel een kleine update.

De website welke ik nu test heeft een grote sprong gemaakt. De ontwerpers schrijven zich helemaal rot aan specificaties, ontwikkelaars zijn hard aan het programmeren en wij als testers doen ons best om de kwaliteit hiervan te checken.

Het verschil met een aantal maanden is goed te zien. Er zijn al veel pagina’s te zien en er komt steeds meer bij.

Uit de demo’s die worden gegeven krijgen we veel positieve feedback. Geweldig om te zien is dat er, naar mijn idee, steeds meer mensen komen kijken. Ook mensen van het ministerie zelf waar we de website voor bouwen.

Ook moet denk ik worden gezegd dat we als teams een geweldig stuk werk neerzetten. Uit de acceptatietesten door de functioneel beheerder en acceptanten komen weinig tot geen issues terug die blokkerend zijn.

Binnenkort is er weer een demo waarin we aan de product owner en de eventuele bezoekers weer laten zien wat we de afgelopen sprint hebben gemaakt.

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.