070marktplek.nl: nieuwe website voor particulieren in de regio Den Haag

Onlangs is de website www.070marktplek.nl online gegaan. Een website voor particulieren uit Den Haag en omgeving, om tweedehands spullen te kunnen verkopen en kopen.

070marktplek.nl is alleen voor particulieren

Een geweldig concept omdat 070marktplek.nl alleen voor particulieren is die wonen in de regio Haaglanden en Westland. Er zal regelmatig worden gecontroleerd of het een bedrijf is of niet die tweedehands spullen aanbiedt. De reden dat bedrijven worden geweerd in het aanbod is omdat deze het aanbod van particulieren kunnen wegdrukken. Bij websites als Marktplaats of Speurders hebben bedrijven de overhand wat je merkt aan de inhoud.

Geen gedoe met verzenden!

Wat deze website ook kracht bij zet is dat er in de basis gedoe is met het verzenden van de spullen. De koper en verkoper kunnen afspreken of iemand het komt halen of brengen.

Gratis aanmelden

Op 070marktplek.nl kan er gratis worden geadverteerd door bezoekers en onbeperkt advertenties met tweedehands spullen worden geplaatst.

Toekomst

070marktplek.nl zal een aantal grote aanpassingen ondergaan. Zo zal 070marktplek.nl ook geschikt gemaakt worden voor de mobiele bezoekers welke we op korte termijn zullen gaan realiseren!

Published by

Allan de Bruin

Allan de Bruin ontwikkelt al sinds 2007 websites onder de vlag van IZEE DEVELOPMENT. Door het geven van tips en trucs via het blog wil Allan de relaties van IZEE ondersteunen met de afgenomen website. Allan schrijft ook functionele ontwerpen, test websites en geeft advies via het blog van IZEE. Zie ook www.allandebruin.nl om zijn portfolio te lezen.